A continuació us volem donar a conèixer algunes normatives que faràn que, tots plegats, remem en una sola direcció. Amb aquest funcionament pretenem una millor armonia en la relació pares-educadores. Es normativa de l’Escola i esperem que tothom la cumpleixi.

Us detallem la normativa a continuació:

 

Si heu d’entrar abans de les 9:00h tenim un servei d’acollida. En el servei d’acollida de 7:30h a 9:00h, es dóna l´esmorzar als nens que el portin de casa i faran jocs lliures i podran gaudir dels diferents racons.

Els nens que no es quedin a dinar a l’escola sortiran a les 12:00h.

Tots els objectes dels nens han d’anar marcats amb el nom i cognoms, l’escola no es fa responsable dels objectes ni les robes que els nens portin de casa.

Demanem el màxim de col·laboració per deixar plegats, guardats i marcats els cotxets, al seu lloc. En cap cas l´escola es fa responsable del cotxet ni els objectes que s’hi deixin dipositats. Demaneu a l’educadora un clauer per poder marcar el cotxet.

Les tovalloles, llençols, gots, etc., es donaran cada divendres per rentar a casa.

Les educadores demanaran a les famílies allò que vagi necessitant el nen (crema, bolquers, tovalloletes, etc.).

Els nens que regularment dinen a l’escola han d´avisar abans de les 10h. del matí si no poden venir.

Si el vostre fill no pot venir a l’escola, us agrairíem molt que ens ho fèssiu saber.

Des del primer dia d’escola, cal tenir previst qui atendrà al nen quan no pugui venir per una malaltia. La familia haurà de tenir prevista aquesta situació per poder atendre les necessitats dels nens.

Els nens no podran ser recollits per cap persona que no sigui autoritzada o no s’hagi avisat amb anterioritat i sempre amb el DNI.

A l’escola celebrem els aniversaris però, per raons sanitàries, els pastissos no poden ser cassolans.