serveisSóm conscients de les necessitats i particularitats de cada família. És per això que intentem oferir uns serveis que s’adaptin a aquestes demandes.

Es per això que a continuació et presentem diferents punts que creiem poden ser del teu interès:

 

Calendari i Horaris

L’escola està oberta desde l’1 de Setembre fins el 31 de Juliol. L’horari escolar és de 9h a 17h.

El curs comença el segon dia laborable de setembre pels exalumnes i el tercer dia laborable pels nous alumnes. L’escola té uns dies de lliure disposició, cada curs són revisables segons el calendari.

Si hi ha algún nen que necessiti venir a l’escola durant les vacances de Nadal i Setmana Santa no haurà d’abonar cap quota adicional.

Disposem d’un servei d’acollida de matí (de 7:30h. a 9h.) i de tarda (de 17h. a 19h.). Aquest horari és revisable cada curs depenent de la demanda de les famílies.

Cal respectar aquest horari i evitar les entrades excepcionals que desequilibren el ritme i les activitats dels nens.

L’hora de dinar és de 12h. a 13h. i l’estona per descansar (fem la migdiada) de 13h. a 14:30h. Per tal d’atendre les necessitats de cada família l’horari pot ser flexible, sempre respectant aquesta rutina (sortides a les 13h. i a les 15h.).

 

[modula id=”1546″]

Index |

 

Servei de Menjador

menjadorEl nostre servei de menjador és de cuina pròpia. El menjar s’elabora diàriament a l’Escola Viky, els menus són variats i equilibrats tot considerant les necessitats dels nens i nenes i revisats per una dietista i per l’Institut de la Salut.

Podem garantir un menjar de màxima qualitat amb menus personalitzats.

Diàriament la nostra cuinera prepara diferents menus segons l’edat i necessitats dels nens.

  • Menú nadons: menú triturat seguint les pautes d’introducció de cada aliment, marcades pel pediatre de cada nen.
  • Menú normal: menú a partir dels 18 mesos amb la introducció al menjar sòlid.
  • Menú dieta: menú per alumnes que així ho requereixin.
  • Menú individualitzat: menú atenent a intoleràncies o al·lèrgies.

Els pares estan informats amb anterioritat del menú dels seus nens amb una graella informativa.

Respectem el ritme individual i les necessitats de cada nen, planificant els canvis de manera gradual i en col·laboració amb les famílies.

Donem tanta importància a l’elaboració dels menus com a l’adquisició d’uns hàbits alimentaris adequats des de la primera infància perquè pensem que aquests hàbits alimentaris adquirits durant els primers anys els ajudaran a les següents etapes.

Considerem que l’hora del dinar és un moment educatiu molt important. Procurem tenir un ambient relaxat i estimulant per ajudar als nens i nenes a menjar i que ells mateixos vagint adquirint uns bons hàbits d’autonomia i d’higiene. Procurem la participació activa dels infants des de ben petits, en tot allò que envolta l’estona del menjar (utilizar correctament els coberts, repartir els pitets, parar la taula, …)

Perque els nens visquin aquests hàbits de forma natural, sorgeix la idea del “Nostre Hort”, del que s’encarreguen els nens i nenes més grans de l´escola. Amb el mateix objectiu proposem l’hora de la fruita. Un dia a la setmana, els nens que vulguin poden portar per esmorzar fruita. En definitiva el nostre objectiu és que els nens aprenguin a menjar bé gaudint d’una dieta sana i natural.

Diàriament a l’agenda s’indica com ha menjat i dormit.

El servei de menjador es pot utilizar de manera fixa o esporàdica.

Index | Amunt

 

Anglès

anglèsTreballem l’anglès amb tota la il·lusió i professionalitat oferint un servei de qualitat molt adequat a l’edat dels nostres nens, des de els 18 mesos als 3 anys.

El nostre “teacher” aconsegueix crear la motivació a través d’un mètode divertit de jocs i cançons. El nen adquirirà l’idioma a través dels sentits i d’una manera natural. A cada sessió es programen diferents activitats vivencials amb un constant canvi de ritme on és molt important que el nen sobretot s’ho passi molt bé.

Les classes d’anglès seràn els dimecres i tindràn una hora de duració a cada grup.

Index | Amunt

 

Natació

natacioEls nostres alumnes tenen l’opció de poder gaudir d’una classe setmanal de natació. Aquestes classes es faran els dimarts (per nens a partir de 18 mesos) al Club natació Fum d’Estampa.

Aquest dia els nens han d’arribar ben puntuals a les 9 hores ja esmorzats de casa i amb l’equip de piscina a la motxilla.

Durant el mes de setembre es farà una reunió amb els pares dels alumnes al Club Natació Fum d’Estampa (C. Rosich s/n) on la coordinadora de les classes de natació els informarà ampliament sobre aquesta activitat i els objectius que es pretenguin obtenir per a cada nivell.

Pensem que és una activitat amb gran importància i complementària al treball realitzat a l’escola a l’àmbit psicomotor del nen.

Caldrà signar una autorització per inscriure al nen abans del dia 20 de setembre.

El nombre de places és limitat i es segueix l’ordre de lliurement de les autoritzacions.

El curset comença a l’Octubre i finalitza al Juny.

Index | Amunt

 

Assesorament Psicopedagògic

L’escola es troba assesorada pel centre BAULA (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç)

Index | Amunt

 

Xecs Guarderia

L’escola accepta xecs guarderia de:

[modula id=”1547″]

Index | Amunt

 

Casals: Nadal, Setmana Santa i Estiu

La nostra escola ofereix serveis de casal fora de la programació del curs per a nens d’entre 3 a 6 anys en els següents períodes:

  • Vacances d’estiu (juny, juliol, setembre)
  • Vacances de Nadal (segons calendari)
  • Vacances de Setmana Santa (segons calendari)
  • Index | Amunt